3M Scotch-Brite Roloc Deburr & Finish PRO gyorscsatlakozós préselt tárcsa, 4C MED+, 75 mm x 6 mm

3M
4.218 Ft
2.143 Ft
Kedvezmény: 49%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!
Cikkszám: 168909
Gyártó cikkszám: 7010295274
Központi raktár: 30 db raktáron
M3 Szerszámáruház: Elfogyott
Szolnoki Szerszámáruház: Elfogyott
Kiszállítás akár 1 munkanapon belül
4.218 Ft
2.143 Ft
Kedvezmény: 49%
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 30!

Leírás

A Scotch-Brite™ Roloc™ Deburr & Finish PRO sorjázó és finiselő préselt korong egy új fémmegmunkáló szerszámunk, a csiszolóanyagon átszőtt 3M precíziósan formált szemcsékkel. Ezeket a préselt korongokat puha nejlon hátlappal láttuk el, a Roloc™ befogórendszernek köszönhetően pedig gyorsan és egyszerűen befoghatók elektromos szerszámokba.
Scotch-Brite™ Roloc™ Deburr & Finish PRO sorjázó és finiselő préselt korongunkkal hatékonyabbá teheti a sorjázási, finiselési vagy egybecsiszolási alkalmazásokat.

A csiszolóanyagok rendszerint csak egy területen nyújtanak kiemelkedő teljesítményt - a sorjázási, finiselési vagy egybecsiszolási alkalmazásoknál. Ez a többfunkciós korong azért különleges, mert kialakításánál fogva mindhárom feladatot el tudja látni.

Ezek a korongok a Scotch-Brite™ csiszolóanyagok összes általános előnyével rendelkeznek, többek között ellenállnak az eltömődésnek és alkalmazkodóképes nyitott hálós szerkezetűek. A 3M precíziósan formált szemcsék különböztetik meg őket a többi Scotch-Brite csiszolóanyagtól. A szabadalmaztatott ásvány bele van szőve a csiszolóanyagba, ami fokozza a keménységét és a szilárdságát. Az élesen csiszoló ásványt puha, könnyű nejlonszálak ellensúlyozzák, amelyek illeszkednek a felületi egyenetlenségekhez és kontúrokhoz. A szálak közötti réseken a szennyeződések távozhatnak, ami hozzájárul az eltömődés minimalizálásához. A háló és az ásvány együttese határozott anyagkezelést biztosít, és az eredmények így is megbízhatók maradnak.

E korong további előnye, hogy Roloc™ befogórendszerrel is elláttuk. A korong gyorsan és egyszerűen befogható az elektromos szerszámhoz csatlakoztatott Roloc felfogótányérba (külön kapható). A Roloc rögzítőrendszerek összességében fokozzák a termelékenységet azáltal, hogy minimálisra csökkentik a korong és a szerszám csatlakozásainak beállításához szükséges időt.

Sokoldalú teljesítmény
A préselt korongok különböznek a tekercselt szerkezetű tárcsáktól, mert rétegelt felépítésűek, és nem egy mag köré vannak tekerve. Nyitott hálós szerkezetük kikeményített és összenyomott, ami erősebbé és tartósabbá teszi őket. Egyedi előállítási módjuknak köszönhetően a préselt korongok remek választást jelentenek szélekhez és kontúrokhoz. Javasoljuk, hogy 3M™ tárcsás csiszológéppel és 3M™ Roloc™ + tartóval használja ezt a korongot (mindkettő külön kapható).

Ezek a korongok kiválóan használhatók karbantartási műveletekhez, strapabíró és nagy teljesítményű termékek, ellenállóak a piszokkal, korrózióval és más szennyeződésekkel szemben, és kisebb valószínűséggel változtatják meg az alkatrészek geometriáját - így rövidebb idő alatt végezheti el az adott feladatot.

A préselt korongok különböznek a tekercselt szerkezetű tárcsáktól, mert rétegelt felépítésűek, és nem egy mag köré vannak tekerve. Nyitott hálós szerkezetük kikeményített és összenyomott, ami erősebbé és tartósabbá teszi őket. Egyedi előállítási módjuknak köszönhetően a préselt korongok remek választást jelentenek szélekhez és kontúrokhoz. Javasoljuk, hogy 3M™ tárcsás csiszológéppel és 3M™ Roloc™ + tartóval használja őket (mindkettő külön kapható).

A PRO préselt korongok számos iparágban használatosak, többek között az olaj- és gáziparban, repülőgép-, autó- és fémfeldolgozó-iparban. Különféle munkadarabok - többek között menetes csövek és cső alakú tárgyak, forgórészek, védőburkolatok, turbinakanalak és csővezetékek, fogaskerekek, fémlemezek és motoralkatrészek, továbbá megmunkált és préselt alkatrészek - sorjázására, egybecsiszolására és felületkezelésére alkalmasak.
A Roloc™ befogórendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen befogható elektromos szerszámba
A nem szőtt felépítésnek köszönhetően a por és a törmelék távozhat, így kisebb az eltömődés esélye
A préselt felépítés fokozza a csiszolóanyag tartósságát és szilárdságát, ami meghosszabbítja az élettartamot
A tartós gyantás ragasztás ellenáll a hő okozta károsodásoknak
Ez a többfunkciós korong gazdaságos alternatívát jelent a csiszolóhengerek, lamellás kefék, lamellás tárcsák és bevonatos korongok mellett
Közepes és nehéz sorjázáshoz tökéletes